Нико Мулали и Gstaad-SCOTT

Още едно от големите имена в спускането ще кара за нов отбор догодина. Нико Мулали се присъединява към един от най-екстремните фрирайдъри – Брендън Феърклоф. Двамата ще карат за отбора на Gstaad-SCOTT, като окачването им отново се предоставя от Fox Racing.

neko mulally 720x480

С чиста съвест можем да кажем, че Нико е един от най-перспективните млади спускачи в момента. Доказва го неочакваната четвърта позиция, на която се класира миналата година в Хафиел след като скъса веригата си едва метри след старта. Вече е имал възможността да покара новото си колело и към момента той и екипът му работят по настройките, за да може машината да работи максимално в негова полза. Нико споделя, че типът окачване му допада и пасва на стила му на каране, което въобще не е маловажно.

neko 720x480

Неговият съотборник също не е за подценяване. Брендън е известен не само с перфектни времена в кръговете от Световната купа, а също и със зрелищни изпълнения не къде да е, а на Red Bull Rampage. С Нико изглеждат по-надъхани от всякога, което е причина да очакваме да ги виждаме често на подиума през идния сезон.

neko1 720x480

Ето и първото им отборно клипче: