Каски Troy Lee Designs 2015

image5

И тази година от Troy Lee Designs не пропуснаха да ни изненадат приятно с нова колекция на добре познатите ни каски. От компанията не веднъж са доказали колко качествени са продуктите им от гледна точка на протекция, а също и дизайн. За по-екстремните дисциплини като спускане и фрирайд, моделите остават два. По-скъпият и по-класен модел е каската D3. Както и преди, ще се предлага и композитнен, и карбонов вариант на D3-ката. Формата й не изглежда променена по никакъв начин спрямо миналогодишната, но графиките определено са грабващи.

image

image3

По-бюджетната версия за фул-фейс каска на Troy Lee Designs остава D2. Както при D3, формата не изглежда да е претърпяла особена промяна и тази година, но дизайнът отново е уникален.

image7

image8

Предложението от страна на американската компания за феновете на не чак толкова екстремни дисциплини е каската A1. За разлика от голяма част други каски от този тип, А1 изглежда наистина добре, а съдейки по останалите продукти на марката, протекцията би следвало също да е на най-високо ниво.

image9

image10

88 Components MudGuard