ZERODE G-1: Наличен

ZERODE G-1 е вече наличен за покупка. Това е рамка от ново поколение – без дерайльори и водачи и осигуряваща перфектно превключване. Рамката е с висок пивот, 100% активно окачване, невероятно завиваща и с изумителна визия! От ZERODE са подготвили приятно видео по този повод.

ZERODE G 1 Bike

След 4 години разработка и тестване на прототипи, ZERODE Bikes (Нова Зеландия) представят официалната версия на фреймсета ‘G-1?.

Дизайнерите Rob Metz и James Dodds черпят опит от своите многобройни състезания (включващи много световни купи), фийдбек от състезатели и от мотокрос теорията.

ZERODE G 1 Frame

Рамката съчетава:
Gearbox – скоростна кутия, на базата на Shimano Alfine главина с 8 скорости, позволяваща перфектно превключване независимо дали въртите или просто сте се отпуснали на педалите, също и изискваща по-рядка профилактика. Всичко това води до значително олекотяване на задницата (500 грама надолу), което и позволява да бъде много по-отзивчива.
Висок пивот – задната ос се измества назад в хода си и усилва чувството за “газене” на велосипеда.
ZERODE Pedaling Geometry – елиминира pedal bob-а, а окачването остава напълно активно.

G-1 комбинира това, което повечето фирми се опитват да постигнат – велосипед, нуждаещ се от рядка поддръжка, уникално превключване и активно окачване, независимо дали въртите, спирате или влизате в завой!