Rhymove на фондация Тротоара

Rhymove 2017 720x405

Поканата на фондация “Тротоара” (Facebook събитието):

Фондация “Тротоара” има удоволствието да обяви, че на 12.05 организира специален хип-хоп концерт за учениците от 97 СОУ “Братя Миладинови”, даващ началото на онзи нелек път, по които абитуриентите ще поемат, навлизайки в света на възрастните, самостоятелните, мислещите и развиващите се личности.

Rhymove! – рими, движение, вдъхновение!

В училището ще се проведе демонстрационно шоу с байкове, скейтове и ролери, а част от учениците ще се включат, с флашмоб в специално създадена за събитието танцова форма.

Shushon, VeloBoost и Origin ще подкрепят събитието за популяризиране на колоезденето в България чрез байк демонстрация.

На сцената ще застанат Roof Rhymez Studio, които освен, че влагат смисъл и послание в музиката, която правят, са хора, не спиращи да се движат, развиват, вдъхновяват и горят, а техният пламък заразява лесно.

Заедно с тях, сцената ще споделят и вече добре познатите ATILA & Akasha Musika – Atila ще застане зад микрофона, а DJ Akasha ще подгрее публиката с качествена селекция от най-добрите рап парчета.

Всички ученици ще имат възможност да се включат в отворен хип-хоп уъркшоп, в който ще могат да се докоснат до начина, по който се правят парчетата, бийтовете, как се пишат текстовете и как се записва едно парче.

Ще използваме случая да ви разкажем за нашият проект –
T.R.A.P. – МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ И ТВОРЧЕСТВО

88 Components Suspension