Red Bull Hardline ще се върне без зрители през 2021 г

%name

Red Bull Hardline ще се завърне през 2021 г. след прекъсване през 2020 г.

Това ще бъде седмото издание на събитието, за което се обещава, че ще бъде “по-голямо и по-технично от всичко, виждано през предишните години”. Досега сме чували, че основната промяна на трасето ще бъде удължаване на разстоянието на скока нагоре, което ще го направи по-бърз от всякога и ще доведе директно до чисто нов скок надолу с височина 65 фута.

“През годините Red Bull Hardline си спечели огромна репутация както сред зрителите, така и сред състезателите. Това е нещо повече от състезание – то е израз на ангажимент за развитие на спорта и тази година не прави изключение. Трасето е най-интензивното с някои нови функции, които, честно казано, според мен разширяват границите на възможното. Tази година Hardline ще се проведе с огромно участие на състезатели. Вече са се наредили някои невероятни състезатели, включително огромен британски контингент, така че съм развълнуван да започна работа и да обявя някои имена следващата седмица.” – Дан Атертън

%name

Поради продължаващите ограничения на COVID-19 в Уелс тази година Red Bull Hardline ще бъде без зрители. Red Bull казва, че това се прави, “за да се избегне сценарий, при който ограничен брой социално дистанцирани зрители са допуснати на място и следователно не могат да се насладят на пълното изживяване на Hardline, както и за да се гарантира, че средата е възможно най-безопасна за състезателите.”
Вместо това състезанието ще се излъчва на живо и безплатно по Red Bull TV.

И накрая, Hardline 2021 ще бъде първото голямо събитие, на което ще бъде въведена пилотната версия на Trash Free Trails – Одобрена схема – независим набор от инструменти за самосертифициране, който има за цел да даде възможност на организаторите да провеждат събития по най-високите възможни стандарти по отношение на устойчивостта.

88 Components MudGuard