Giant пуска нов Reign E+

%name

Giant представи новата си платформа 2022 Reign E+, която е претърпяла доста промени, като капацитет на батерията, размер на каплите, актуализации на геометрията и нов мотор. Те се обърнаха към Джош Карлсон, който кара за тях за обратна връзка, за да може новата платформа да подобри възможностите на мотора.

В гамата има четири велосипеда, всички с алуминиеви рамки със 160 мм отзад и 170 мм вилка. Визуално най-видимата промяна е преминаването към 29-инчово предно колело.

Новият мотор на Yamaha осигурява въртящ момент от 85 Нм и увеличава пътния просвет в сравнение с предишния байк. При този променен дизайн, моторът позволява на Giant да скъси стойките на веригата от огромните 470 мм на 454 мм.

Друг напредък е преминаването към вградена батерия, при което върховият модел E+0 получава батерия с капацитет 750 Wh. Това увеличава пробега с 20 % спрямо стария велосипед и зарежда до 80 % от капацитета за около 2 часа с интелигентното зарядно устройство на Giant.

Наличността ще варира в зависимост от това в коя част на света живеете, а цената подлежи на промяна. Giant Canada ще предлага моделите Reign E+ 2, 1 и 0, съответно от 6 899 CAD до 9 299 USD, докато Giant USA ще предлага само моделите Reign E+ 3 и 2 на цени от 4 500 USD и 5 600 USD.

Геометрия:

%name

%name

Спецификации:

%name

Reign E+ 0 Fox Float X2 Factory заден амортисьор, Fox 38 Float Factory 170mm вилка, SRAM X01 Eagle скорости, SRAM Code RSC спирачки (220mm F /200mm R), капли Giant e-TRX, батерия 750 Wh.

%name

Reign E+ 1 Fox Float X2 Performance Elite заден амортисьор, Fox 38 Float Performance Elite 170 мм вилка, скорости Shimano Deore XT, спирачки Shimano Deore XT ( 200 мм F /200 мм R), капли Giant e-TR1, батерия 625 Wh.

%name

Reign E+ 2 Fox Float DPX2 Performance, вилка RockShox ZEB Select 170 мм, скорости SRAM, спирачки SRAM Code R (220 мм F /200mm R), капли Giant AM 29 с главини Giant eTracker, 625 Wh батерия.

Към момента няма налични спецификации за E+ 3.

Мотор, дисплей и батерия

Yamaha е работила с Giant за създаването на по-компактен двигател, който е по-лек от предишното поколение Reign E+. Въртящият момент от 85 Нм се осигурява от тежащия 2,7 кг мотор SyncDrive Pro и сега дава възможност за 37 мм по-голям клиренс. Освен това изглежда, че е разположен назад, за да се предпази допълнително от опасност.

Дисплеят е преместен от кормилото и е интегриран в горната тръба. Оттам можете лесно да превключвате режимите на захранване и да следите нивото на батерията или да използвате дистанционното управление RideControl Ergo 3. Това устройство се монтира в ръкохватката за чист и лесен монтаж на бара, а втори контролер може да се монтира на другата ръкохватка за повече възможности на върха на пръстите ви.

SmartAssist е автоматичен адаптивен режим на поддръжка, така че вместо ръчно да избирате настройките на мощността, шест сензора отчитат натиска на педалите и опростяват нещата, като избират най-добрата поддръжка на мощността за пътеката.

%name

%name

%name

%name

88 Components Suspension