DirtTV – разходка по трасето за СК №3 – Андора

През 2008 година семейство Атертън направиха тройна победа в Андора – Джи и Рейчъл доминираха в спускането, а Дан спечели 4х надпреварата. Дали ще видим отново победа в спускането за английското семейство? Все пак на последните две световни купи, Crankworx Les 2 Alpes и английският шампионат двамата показват на всички останали как се правят нещата.

Гадаенето до тук, нека се насочим към суровите факти. Или калните в този случай… Изсипа се доста силен дъжд над трасето, но прогнозата изглежда повече от обещаваща – около 30 градуса слънче. Страхотно време за каране. Предвид състезанието, което се проведе преди 2 седмици там и хелметкама от Стив Пийт можем да заключим, че участниците ще карат по доста прашно и технично трасе.

Това е един от най-впечатляващите елементи – мост, който минава над пътя, който по принцип се пресича от трасето в байк парка. Седрик Грасия е един от отговорниците за изграждането и преработването на цялата писта, така че нищо, което ще видите идните дни не е случайно!

11 640x426

Още преди да са карали, някои състезатели вече са говорили с механиците си да отрежат част от грайфера на калните гуми за да се търкалят по-бързо. Тази практика е обичайна за спускачите каращи по световните купи.

7 640x426

Един от кофти дроповете, на който се мислят какви ли не нинджа линии, но коя ще е по-бърза ще разберем в неделя следобяд…

p5pb9878621 640x426

Старта е… Малък? Стръмен?

p5pb9880226 640x426

Момчетата от DirtTV ще ни покажат какво мислят състезателите и някои участъци от трасето.

Изглежда доста обещаващо, направо нямаме търпение!

88 Components Suspension