88 Components добави към продуктите си и накладки

88 Components Brake Pads Package

Поредният продукт, който се появява в каталога на 88 Components, са накладки за дискови спирачки.

Както и при другите предложения на тази българска марка, става дума за нещо наглед дребно, което обаче може да има съществено значение за едно от най-важните действия по време на каране – спирането. Затова не е учудващо, че Росен Ковачев, основното лице зад марката, е пробвал в продължение на една година много различни модели, за да избере този, който сега се появява на пазара. А ако някой има нужда от наистина добри накладки, това са хора като Росен, така че ако накладките са добри за неговото каране, едва ли ще са лоши за вашето.

Точно заради високите си изисквания, неколкократният шампион на България по спускане се е спрял твърдо на метални (синтеровани) накладки. Като техни предимства се сочат по-голямата износоустойчивост, по-висока издръжливост към високи температури и постоянство в работата при всякакви условия, включително и при каране в дъжд, кал или сняг.

88 components brakepads types

В комплекта с цена 11.99 лв. получавате чифт накладки и пружинка за тях, а още по-хубаво е, че 88 Components предлагат цели шест типа накладки, които на практика покриват повечето масови спирачки на пазара – почти всички модели на Shimano и Sram/Avid, както и отделни модели на други производители. Пълният списък със съвместими спирачки за всеки тип накладки можете да видите в страницата на новия продукт в сайта на 88 Components: http://88-components.com/products/pads/.

Текст: mtb-bg

88 Components MudGuard