Задни дерайльори

Марка Модел Година Тегло (гр.) Снимка
Shimano 105 късо рамо 2009 222 camera
Shimano 105 късо рамо 2008 222 camera
Shimano XTR дълго рамо (карбон) 2011 174 camera
Shimano Dura-Ace късо рамо 2011 166 camera

 

88 Components Suspension