• Home »
  • Видео »
  • Видео: Световната купа в Марибор – обобщение с екипа на Fox Suspension и състезателите в епизоди 15-21 на “Dialed”

Видео: Световната купа в Марибор – обобщение с екипа на Fox Suspension и състезателите в епизоди 15-21 на “Dialed”

%name

Седмицата в Словения беше дива, тъй като байкърите се бореха с голямата жега, коварната писта и многобройните участници. Вижте как екипът на Dialed следва най-добрите в света, докато те се опитват да укротят своите велоспиеди с помощта на екипа на окачването Fox на бързата, прашна и обновена писта в Марибор.

Половината от екипа на Fox пристига в Марибор, а Вид Першак е там, за да им покаже всичко.

Това е много уникално място за каране и смятам, че е страхотно място за Световната купа. Казвам ви, че в неделя ще бъде напрегнато.

-Вид Персак

Денят в Марибор е бавен, а отборите продължават да пристигат. Бернард Кер и Джейк Скойнс си спомнят за минали състезания тук.

Първата ми Световна купа беше тук и не се класирах, бях на 84-то място. Но през следващата година се класирах за второто WC и се класирах на 13-о място (в квалификациите) и бях доста зажаднял. Всъщност претърпях инцидент и се класирах на 34-о или 35-о място, но въпреки това бях доста развълнуван, защото това беше най-добрият ми резултат в WC по онова време.

-Бернард Кер

В един по-спокоен ден в Марибор се зададоха на екипа на Fox някои от въпроси на феновете и се направи барбекю с Pivot.

Просто подготвяме всичко, организираме всичко, опитваме се да подредим всичко, така че утре сутринта да сме готови да започнем продуктивен работен ден.

-Джорди Кортес, мениджър на отдел “Глобални състезания”

Проследяваме екипа на Pivot по време на разходка по пистата в Марибор, докато екипът на Fox работи по обслужването в най-натоварения си ден.

Засега промените са страхотни. Преди искахме да вземем пистата на 6 фута надясно или наляво и те го направиха, което е страхотно, защото пистата е тук от толкова дълго време и е една и съща линия отново и отново.

-Бернард Кер

 

В Марибор е ден за тренировки и вероятно най-горещият ден от седмицата. Нека загадките започнат…

Почти всички, с които говорихме днес, когато ги попитахме за пистата , първото нещо, което всички казаха, беше, че “това е много бърза писта”. Така че, стига времето да се задържи, бих казал, че в неделя ни очаква наистина вълнуващо състезание”.

-Джейк Фрю, видеооператор

В Марибор е поредният горещ и влажен ден. Състезателите се опитват да запазят спокойствие, докато се подготвят за квалификациите.

Доста е горещо. В 9:45 ч. сутринта температурата вече е 35 градуса и ще става все по-горещо. С повишаването на температурите маслото става по-рядко и скоростта се увеличава малко. Предполагам, че забавянето на отскока е тема на днешния ден заради жегата.

-Джорди

В Марибор най-накрая настъпи денят на състезанието с много успешни истории.

Просто настройваме колелата по-бързо… по-твърд, по-твърд! Повече компресия, повече въздух. Просто дупките на трасето стават все по-големи и очевидно трябва да се движат по-бързо. Това е денят на състезанието!

– Джорди

88 Components MudGuard