• Home »
  • Новини »
  • Марин Кабиру се присъединява към списъка на Monster Energy

Марин Кабиру се присъединява към списъка на Monster Energy

Днес Марин Кабиру обяви в Instagram, че вече е спонсорирана от Monster Energy. Тя сподели, че се е надявала да съобщи голямата новина в Les Gets, но падането, което я извади от състезанието, е забавило обявяването. За щастие, сега изглежда, че тя се справя по-добре и ще се завърне към състезанията с по-силен екип от поддръжници зад гърба си от всякога.

%name

Както можете да си представите, аз съм изключително щастлива да споделя тази новина с вас днес:
@monsterenergy, @bluegrass_eagle и @monkeyssauce се събраха, за да направят тази красота! А това означава, че вече съм част от ново семейство, благодаря ви!

Бих искал отново да благодаря на Bluegrass и Monkey’s Sauce за това, че се погрижиха за мен през последните години!
Днес започва нова история и това е първата страница от някои страхотни проекти, които предстоят!

Първоначално исках да разкрия това в Les Gets, но срещнах едно дърво в началото на уикенда и не можах да ви покажа това! – написа в социалните мрежи Марин Кабиру.

За изработката на каската Monster си партнира с Bluegrass Eagle и компанията за продукти за грижа за велосипеда Monkey’s Sauce и нямаме търпение да я видим на състезание с нея.

През последните няколко години Марин показа, че заслужава подобна подкрепа. Чудесно е, че Monster спонсорира повече жени, след като наскоро взе Камил Баланш, и ще бъде вълнуващо да видим как Марин продължава да движи напред женските състезания по спускане с подкрепата на гиганта за енергийни напитки.

88 Components Suspension