Crankworx Whistler – отново отменен

%name

Crankworx Whistler обяви, че ще бъде отменен за втора поредна година през 2021 г. , но обяви, че планира да се завърне през 2022 г.

Знаем, че беше трудно за нашите състезатели, медии, фестивални партньори и фенове. Планинското колоездене е кариера и страст за много хора, така че загубата на събитие, което знам, че означава толкова много за толкова много хора …за всички беше трудно. От миналото лято проучваме възможностите си за Crankworx Whistler 2021. Запазихме тази възможност колкото се може по-дълго, докато работехме върху алтернативи. Провинция Британска Колумбия е на прав път и е в процес на премахване на ограниченията, но за съжаление няма достатъчно сигурност или време за провеждане на фестивала тази година. Въпреки това работим усилено по някои вълнуващи неща, които да развълнуват байкъри и феновете това лято, така че следете това място.

– Дарън Киннеърд, управляващ директор на Crankworx World Tour

За щастие плановете за 5-15 август следващата година вече са в ход. Десетдневният празник на всичко, свързано с планинското колоездене, ще включва спирката в Уистлър на Световните серии по ендуро и 10-годишнината на Red Bull Joyride.

88 Components pads 300x250 1